Sifat jalma dumasar kana rupa-rupa hitutna

Harita mah keur masih lelengkah halu, keur masih keneh ngurus
wapsite (aya keneh ayeuna ge) di
peperonity.com (masih keneh jaman
community.biz), tara elat nepangan Kusnet.
Paling seringna mah maca banyol, malahan tiap kali maca sok rajeun didownload,
tuluy dikirimkeun via email ka sobat-sobat. Manual we harita mah, ku hp maksudna
mah, enya ge dibantuan make PC, ukur transfer data, da modemna teu aktif wae.
Include dina nyieun wapsite ge wungkul make hp,

Tina banyolan2 nu paling dipikaresep ku balad2 nyaeta nu judulna Sipat jalma dumasar kana rupa-rupa hitutna,
Sumbangan ti kang ndoell. Keur nu can apal kumaha sifat jalma dumasar kana
rupa-rupa hitutna versi Kusnet, kieu:
(punten yeuh komunitas urang sunda di internet, ieu mah sono)

Jalma jujur
Jalma nu daek ngaku mun geus hitut

Jalma teu Jujur
Jalma nu hitut tuluy nyalahkeun batur

Jalma belegug
Jalma nu nahan hitut mangjam-jam lilana

Jalma nu berwawasan
Jalma nu apal iraha kuduna hitut

Jalma nu Misterius
Jalma nu hitut tapi batur euweuh nu nyahoeun

Jalma nu sok gugup
Jalma nu ujug-ujug nahan hitut mun keur hitut

Jalma nu Percaya Diri
Jalma nu yakin yen hitutna seungit

Jalma nu Sadis
Jalma nu hitut bari dibekep ku leungeun tuluy dibekepkeun ka irung batur

Jalma nu Isinan
Jalma nu hitutna teu disada tapi ngarasa isin sorangan

Jalma nu Strategic
Lamun hitut sok bari seuri ngagak-gak meh nutupan sora hitutna

Jalma nu Bodo
Lamun geus hitut tuluy narik napas keur ngagantian hitutna nu kaluar

Jalma nu Pedit
Lamun hitut dikaluarkeun saeutik-saeutik nepi ka disada tit..tit..tit…

Jalma nu Sombong
Jalma nu sok ngambeuan hitutna sorangan

Jalma nu ramah
Jalma nu sok resep ngambeuan hitut batur

Jalma nu tara gaul
Mun hitut sok bari nyumput

Jalma nu Sakti
Mun hitut bari make tanaga dalem

Jalma nu pinter
Jalma nu bisa nyirian hitut batur

Jalma nu sial
Mun hitut kaluar jeung bukur-bukurna…

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: