Hade diistrenen di Gedung Merdeka

Kalayan lancar tur hidmat, Jumaah (13/6/2008) Ahmad Heriawan jeung Dede Yusuf (Hade) resmi diistrenan janten pupuhu Jawa Barat, tegesna Gupernur jeung Wakil Gupernur Jawa Barat periode 2008-2013, dumasar kana Kepres No 41/P Tahun 2008 anu ditetepkeun ku Presiden SBY ping 27 Mei 2008. Duanana disumpah ku Mendagri Mardiyanto bari tuluy neken berita acara pelantikan katut seren sumeren kalungguhan ti Dani Setiawan – Nu’man Abdul Hakim. Acara ngistrenan eta lumangsung di Gedung Merdeka, Jalan Asia Afrika Bandung.

Dina mapag pupuhu Jawa Barat nu anyar ieu, Mendagri Mardiyanto menta sangkan Hade leuwih ngutamakeun ngungkulan kamiskinan di Provinsi Jawa Barat. “Bisa nyanghareupan sagala masalah nu aya di Jawa Barat bari mayunkeun ngungkulan kamiskinan,” kitu ceuk Mardiyanto. Iwal ti eta oge menta sangkan Hade jadi panyambung antara pamarentah kabupaten/kota jeung pamarentah pusat. Ulah sampe katangen pamarentah pusat jeung daerah sewang-sewangan. “Kuring nyarankeun sabilulungan, sabobot sapihanean jeung pihak DPRD Jabar keur kapentingan rahayat,” ceuk Mendagri.
sumber: http://news.okezone.com

Wilujeng ka Ahmad Heryawan jeung Dede Yusuf (Hade) ku diistrenanana janten Guperner jeung Wakil Gupernur Jawa Barat periode 2008-2013. Mudah2an visi Jawa Barat kahontal (eta ge mun teu robah), nyaeta Jawa Barat kalawan iman jeung taqwa jadi propinsi paling unggul di Indonesia tur mitra pangdeukeutna jeung ibukota nagara tahun 2010. Dua taun deui, pak!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: