DonTop Diistrenan

Kalayan lancar taya gangguan nanaon, Saptu (5/7/2008) tabuh 09.00 WIB Don Murdono jeung Taufiq Gunawansyah (DonTop) resmi diistrenan janten pupuhu Sumedang, tegesna Bupati jeung Wakil Bupati Sumedang periode 2008-2013. Acara ngistrenan dua pasangan ieu dina Rapat Paripurna Istimewa DPRD anu diluluguan ku ondangan, diantawisna Bupati/Wali Kota sa-Jawa Barat.

Dina mapag pupuhu Sumedang nu anyar ieu, Gupernur menta sangkan DonTop bisak ngalaksanakeun amanah pikeun ngawangun roda pamarentahan tur pangwangunan, malah mandar kota Sumedang nu kawentar kota Tahu ieu jadi kabupaten paling unggul di Jawa Barat. Komo deui ku pangalaman Don Murdono nu geus mangku Sumedang 5 tahun memehna kalawan bisa ningkatkeun IPM, Sumedang bisa leuwih maju. “Ngan tangtangan masih kaitung cukup beurat, di antarana ku ayana 304 rebu rahayat miskin tina 1,2 yuta rahayat Sumedang. Oge jumlah panganggur anu lobana nyampe kana angka 132 rebu. Ieu kudu diutamakeun ngungkulanana, ” kitu ceuk Heryawan.
sumber: endynews

Wilujeng ka Don Murdono jeung Taufiq Gunawansyah ku diistrenanana janten Bupati jeung Wakil Bupati Sumedang periode 2008-2013. Mudah2an kahontal naon2 nu jadi visi misi kabupaten Sumedang. Nu utama rahayat Sumedang raharja. Wilujeng, pak!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: