Marhaban Sasih Nu Agung Tur Mulia

Bagja temen, dua dinten deui urang bakal mayunan sasih Shaum, sasih anu agung tur mulya. Mudah2an urang tiasa ditepangkeun sareng tamu anu datang eta, anu pinuh ku kaberkahan. Amin Ya Allah Ya Rabbal ‘Alamin.

Geus jadi kawajiban keur urang shaum Ramadhan. Kumargi kutu, hayu urang sambut bulan Ramadhan. Marhaban Ya Ramadhan wa ahlan jaa-a’ syahru shiyam bil barakat.

Teu hilap, sim kuring neda hapunten tina samudaya kalepatan, lahir sinareng batin. Rumaos, abdi mah loba salah, lumokot ku dosa.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: