Renaming The Internet with Dot TK

Dot TKNaha pernah bingung kumaha carana nu enteng pikeun ngabejaan babaturan alamat website anu panjang? Atawa aya nu protes alatan ngirim email anu eusina alamat website nu panjang, nepi ka nu dikirim kudu copy paste alamat URL eta? Dot TK bisa ngubah alamat website kumaha wae jadi ngaran domain anu singket kalawan gampang diinger.

Dot TK nyaeta hasil joint venture Pamarentah Tokelau, hiji nagara di Pasifik Selatan, pausahaan komunikasi nagara eta Teletok, jeung BV Dot TK, hiji pausahaan swasta. Pamarentah Tokelau nunjuk BV Dot TK jadi entitas registrasi eksklusif. BV Dot TK ngajalankeun usaha salaku Dot TK Registry.

Dot TK dikenal alatan mere ngaran domain kalawan HARATIS. Iwal ti eta, lamun daftar keur hiji domain, tuluy ngapimilik make alamat email sorangan, mangka ngabogaan hak bisa narik visitor kana domain eta. HARATIS! Dot TK oge nyayagikeun layanan Manajemen Trafik Dot TK di My Dot TK, sahingga lain wungkul bisa ningali jumlah visitor website, tapi oge asal nagarana.

Malahan, lamun nyieun TiKilink, website urang bakal dioptimalkan pikeun search engine. Antukna visitor bakal nambahan. Fiturna: TiKilink HARATIS!

How do I start?

  • Sign up for one or more Dot TK domain names (email address required)
  • Go to My Dot TK and login with your email address and password
  • Go to TiKinet
  • Create your TiKilink
  • Get more visitors to your website

Read More.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: