Teu

teu jelas gambarnaTeu rudet alias tokcer di Linux, eta nu pas diangge cepengan keur nu resep Linux.
Teu antaparah, nalika aya nu nawisan modem CDMA Skyspeed MC101, nu ditaroskeun teh tiasa henteuna dianggo dina Linux.
Teu kawaler, mung dina dusna ukur diserat OS windows.
Teu seueur saur, “Urang cobian nya, Kang”, bari tuluy modem dicolokkeun kana komputer.
Teu nyana, geuning bisa modem Skyspeed MC101 diangge dina Ubuntu.
Teu panjang carita, ayeuna usum Win7, komo deui rata-rata komputer atawa laptop, boh notebook atawa netbook weuteuh dibundel Win7.
Teu kacatur, cariosna ngarah jiga batur, netbook nu ukur gaduh hiji dieusian Win7.
Teu disangka, modem nu bandel sanes EVDO.
Teu tiasa dianggo di Win7 si Network Interface CDMA 1x teh.
Teu waka putus asa, da cenah putus asa teh dosa.
Teu lami, Alhamdulillah aya solusi euclidmaja ngarah modem Skyspeed MC101 konek di Win7.
Teu kadetek cenah eta teh interface-na.
Teu sesah ngadetek interface USB modem eta, ukur ngunduh file di handap ieu:
driver skyspeed di win7 atawa update driver interface USB modem skyspeed di win7
Teu kahartos, bika we sumber aslina di euclidmaja.

2 Responses to Teu

  1. ciburuan pok:

    Sedep kana Linux oge Pa…?

  2. best kayak pok:

    Wow, marvelous weblog format! How lengthy have
    you ever been blogging for? you make blogging look
    easy. The entire look of your website is magnificent,
    as neatly as the content material!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: