Lalajo TV onlen di Speedy TV

Cenah ayeuna usum TV calakan atawa istilahna Smart TV. Pami gaduh komputer atanapi laptop, boh notebook atanapi netbook, atanapi nuju di warnet, ngarah teu repot hoyong lalajo TV mah bika we TV onlen. Komo deui apanan cenah kedah ngagaleuh heula konektorna, nyaeta TV Box.

Tapi teu kitu oge, masing-masing gaduh kaunggulan. Keur lalajo TV bareng plus ngatik kulawarga, salah sawiosna budak urang, husus nu aya patula patali jeung widang internet, nya diperyogikeun Smart TV.

Ieu mah keur sakalian hoyong lalajo TV. Komo deui keur nyanyabaan atanapi kemping, urang lalajo TV onlen weh.

Salah sahiji TV onlen nyaeta SpeedyTV. Kalawan SpeedyTV, urang bisa lalajo langsung TV onlen sakumaha kamampuan modem. Ukur ngaklik LQ keur nu miboga modem lemot (128 Kbps), klik MQ pikeun modem nu lumayan gancang tarikanana (384 Kbps), klik HQ pami modemna bisa beberebetan alias ngacir (512 Kbps).

Ngarah teu panasaran, geura klik gambar di handap ieu:

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: