Tulang Rusuk Lain Hiji

“Sing inget… pamajikan teh awewe. Ari awewe, syare’atna tina tulang rusuk alias tulang iga. Mun dilelempeng matak potong. Diantep bakal bengkok!”

Naha bener tulang rusuk lalaki nu ngajangkelek jadi awewe ukur hiji. Link di handap medar ngeunaan tulang rusuk lalaki hasil panalungtikan salah saurang pamajikan Sekdes. Mangga geura klik nu di handap ieu!

Tulang Rusuk Lain Hiji – www.banyolansunda.com.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: